İçeriğe geç

Ingilizce Reddet Ne Demek

Request ne demek?

Türkçe-İngilizce sözlükte arama yapmak için tıklayabilirsiniz. Eğer. İstek, dilek, yakarış, arzu, istek; moda, talep; istenen şey; F. sormak, yalvarmak, yakarmak, yalvarmak, arzulamak. yardım talebi

Ready ne demekdir?

(s.), (i.), (f.) hazır, istekli, hazırlıklı; yetenekli, istekli; algılayan; (i.) hazır olma; göç durumu; (f.) hazırlamak.

Renay ne demek?

Geçmişi gizle Geçmiş ayrıntıları Geçmişi temizle Geçmiş: renay.

Ria ingilizcede ne demek?

Ria (Zengin İnternet Uygulaması) ifadesinin kısaltmasıdır.

Request almak ne demek?

İstek, bir istemcinin (genellikle bir web tarayıcısı veya mobil uygulama) sunucuya belirli bir eylem veya bilgi için istek göndermesini ifade eder.

Request atmak ne demek?

Basit bir istek gönderiyoruz.

Run away ne demek?

“run away” teriminin Türkçe-İngilizce sözlükteki anlamları: 14 sonuçKategoriTürkçeGenel2Genelrun awayTom could have run away. Tom was able to escape. Daha fazla cümle3Genelkaçış20 satır daha

Run Türkçe ne?

fiil koşmak, telaşla koşmak.

Hold nedir?

“Hold” kelimesi günlük İngilizcede en sık kullanılan kelimelerden biridir. Ayrıca birçok farklı anlamı olduğu da söylenebilir. Genel olarak, bunu Türkçe karşılığı “to keep, to keep, to hide or to seize” gibi ifadelerle ele almak mümkündür.

Ronay ne demek?

Ronay ismi parlak ay veya ışık anlamına gelen bir kelimedir. Ronay isimli kızlar barış ve güvenlik isteyen ve bunu başarmak için gerekli çalışmayı yapmaya istekli kişilerdir. Hayatta anlam ve yön için sağlam bir arayışları vardır.

Ronayi nedir?

31 yıl önce Şanlıurfa’da doğan ve Kürt olduğu için nüfus cüzdanında “güneş ışığı” anlamına gelen “Ronayi” isminin yer almasına izin verilmeyen avukat, “Ferhan” ismini aldı ve açtığı isim değişikliği davasını kazandı.

Reyna ne demek?

Tekrar, tekrar, tekrar.

Rhea ingilizce ne demek?

İngilizce-Türkçe çeviri eki “sızıntı, akıntı” anlamını ekliyor: örneğin: bel soğukluğu.

İUD ne demek?

Rahim içi araç (RİA), tıbbi olarak spiral olarak bilinir, kadınların doğum kontrolü için kullandığı bir yöntemdir. Küçük T şeklinde bir cihaz olan spiral, istenmeyen gebelikleri önlemek için rahime yerleştirilir.

Man date neyin kısaltması?

“üretim tarihi” teriminin Türkçe İngilizce Sözlükte anlamları : 1 sonuç

Request mesaj nedir?

İstek, istemci tarafından sunucu tarafına web sitesiyle ilgili tam olarak ne yapılması gerektiğini söyleyen bir mesajdır.

Request nerelerde kullanılır?

Bu kelimeler; birinden size bir şey vermesini veya sizin için bir şey yapmasını istemek veya yalvarmak anlamına gelebilir.

Request information ne demek?

RFI – Bilgi Talebi, genellikle bir satın alma sürecinin ilk adımı olarak kullanılır ve ihtiyaç duyulan malzeme veya hizmet hakkında daha fazla bilgi edinmek ve tedarikçilerin hangi çözümleri sunabileceğini görmek için kullanılır.

Request timeout ne demek?

Bu durum kodu, isteğin gönderildiği konumdan yanıt gelmemesi durumunda bağlantının zaman aşımına uğradığını gösterir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Balık Etli Escort