Şube müdürünün görevi nedir?
“Şube müdürü ne iş yapar?” sorusunun cevapları kurumun departmanına göre değişir. Genellikle şubenin kaynaklarını ve çalışanlarını yönetir. Şirketin satış hedeflerini iyileştirmek için faaliyetlerde bulunur. Şubenin sorumlu olduğu müşterilere hizmet sağlar.
Şube müdürü kim olabilir?
Şube müdürü olmak için öncelikle işletme yönetimi, yönetim, finans veya ilgili bir alanda lisans veya yüksek lisans derecesine sahip olmanız gerekir. Ayrıca şube müdürü pozisyonu için işletme yönetimi, finans, pazarlama veya ilgili bir alanda en az 5 yıllık profesyonel deneyim gerekir.
Diyanette hangi memurluklar var?
Diyanet İşleri Başkanlığı’na Bağlı İmam-Hatip, Müezzin, Başhadim, Başhadim, Vaiz, Denetçi, Kur’an Kursu Öğretim Görevlisi, Kur’an Kursu Uzman Öğretim Görevlisi, Kur’an Kursu Öğretmeni Gibi Din Görevlileri Hakkında 657 Sayılı İl Kanunu Devlet Memurları Kanunu (DMK) uygulanır.
Vaizler haftada kaç gün çalışır?
(13) Vaizler haftada beş gün çalışmaktadır.
Şube müdür ne kadar maaş alır?
Verilere göre şube müdürü 2024’ten itibaren aylık ortalama 51.900 TL maaş alacak. Şube müdürü 2024’te en düşük maaş 30.500 TL alırken, en yüksek maaş 82.600 TL olacak. Önceki yıllara bakıldığında 2023 Temmuz ayında şube müdürünün ortalama pozisyonu 39.
Şube müdürü olma şartları nelerdir?
Şube müdürü olarak atanacaklarda aranacak şartlar: Lisans mezunları için 10 yılını, aynı tarihteki iki veya üç yıllık yüksekokul mezunları için 12 yılını tamamlamış olanlar başvuruda bulunur.
Şube müdürü olmak için hangi sınava girilir?
12 Nisan
Şube müdürleri amir midir?
MEB şube müdürleri okul müdürlerinin amirleri olarak tescil edildi (resmi açıklama yazısı), 23 Şubat 2024
Şube müdürü ek gösterge ne kadar?
ÜNVAN (1. Dereceye Göre) EK GÖSTERGE ÖZEL HİZMET ÜCRETİ Mühendis 4200% 160 Şube Müdürü 3600% 155 Şube Müdürü (Mühendis) 4200% 175 23 Ocak 2024
Diyanet maaşları ne kadar?
Ankete katılan kullanıcıların maaş verilerine göre, bir din görevlisinin ortalama maaşı aylık 33.000 TL’dir. Din adamları için en düşük ortak maaş 26.400 TL iken, en yüksek maaş 40 TL’dir.
Diyanette hangi kadrolar var?
a) Birinci derece: İl müftü yardımcısı, ilçe müftüsü, milli eğitim memuru, başhakem, uzman vaiz. b) İkinci derece: Müdür yardımcısı, şube müdürü, yayın satış müdürü, vaiz, cezaevi vaizi, denetçi. c) Üçüncü derece: Başimam-Hatip, Kur’an kursu başkanı.
Cami imamı nereye şikayet edilir?
Dilekçe hakkı kapsamında talep ve şikâyetlerinizi kamu kurumlarına iletebilir, bilgi edinme hakkı kapsamında ise Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) aracılığıyla kamu kurumlarından bilgi talep edebilirsiniz.
Müftü maaşı ne kadar?
Mülakat. İl müftüsü maaşı; 61.000 TL doktor maaşı; 43.000 TL öğretmen maaşı; 29.000 TL imam maaşı; 43.
İmamları denetleyen kişiye ne denir?
Görevler ve Görev Süreleri Kadis’in doğrudan ve kişisel olarak ilgilendiği konular yargısal konulardı. Diğer rollerde, işi doğrudan yapmaktan ziyade operasyonları denetleyen kişiler olarak hareket ediyorlardı.
İlçe müftüler kaç yılda yer değiştirir?
1 inci fıkra hükümleri saklı kalmak üzere, bütün grup ve sınıflarda hizmet süresi en az üç yıl, en çok beş yıldır. Ancak, dördüncü sınıf ilçelerdeki ilçe müftüleri için en az hizmet süresi iki yıldır. En fazla hizmet süresine ulaşan memurların görev süresi bir yıl, vaizlerin görev süresi üç yıl uzatılabilir.
Şube müdürü hangi hizmet sınıfına girer?
MADDE 5 – (1) Bu Yönetmelik kapsamında terfi ettirilebilecek kadrolar aşağıda sayılmıştır: a) Yönetim Hizmetleri Grubu; 1) Şube Müdürü, 2) Şef. b) Araştırma ve Planlama Hizmetleri Grubu; 1) Uzman ve Sivil Savunma Uzmanı. c) Bilişim Hizmetleri Grubu; 1) Analizci.
Şube müdürleri amir midir?
MEB şube müdürleri okul müdürlerinin amirleri olarak tescil edildi (resmi açıklama yazısı), 23 Şubat 2024
Şube sorumlusu ne iş yapar?
Şube müdürleri, bir kurum veya şirketin belirli bir şubesini yönetmekten sorumlu olan kişilerdir. Şube müdürleri genellikle kıdemli yöneticiler tarafından yönlendirildiği şekilde şubenin iş faaliyetlerini planlama, yönetme, koordine etme ve kontrol etme gibi çeşitli görevleri yerine getirirler.
Şubenin tanımı nedir?
Bir ticaret şirketine bağlı olup olmadıklarına ve merkezinin bulunduğu sicil ortamında veya başka bir sicil ortamında bulunup bulunmadıklarına veya bağımsız B. sermaye veya muhasebe birimi olup olmadıklarına bakılmaksızın, ticari ve sınai faaliyetlerin bağımsız olarak yürütüldüğü yerler ve satış noktaları şube olarak tanımlanmaktadır.